Sunday, May 14, 2017

Reconstructing




assalamualaikum! selamat pagi. salam sejahtera. ^^

okaaayyy. i have two news here. taktau which one yang good which one yang bad. could be both good, could be both bad. ehehe..

first! google dah reviewed blog lama aku - liveitlively.blogspot.com - setelah kejadian kena hacked dan malware attack taon lepas tu. it took quite a while gak ghopenye untuk dorang review dan bersihkan noda2 yang tercela kat situ. ahaha. anyways.. yaaayy!! alhamdulillah!! lepas direviewed dan dibasuh, makanya blog tu bebas anasir jahat dan harmful kepada pembaca!! wheee!! tenkiu google team. mmuah muahh!

makanya, blog tu kembali boleh dilawati dan disinggahi oleh sumorang tanpa was-was. hahaha. i'm happy bunch!! ^^ having said that, you know kat sana banyak harta meredak aku kan. aaa, bagi yang nak korek2 cerita lama2 tu, buleh dah gi baca sana. hikhik

secondly. memandangkan blog tu dah kembali bersih dan berfungsi... hmmm... aku rasa lebih selesa menulih kat sana. like, jiwa aku kat sana lagi. haha. tahlah. maybe sebab kat sana dah lama aku meroyan kot. so macam ada sentimental value lebeh. ekeke. so... lepas ni, every new post akan up kat sana tau. kat liveitlively.blogspot.com ... eh ke jadi liveitlively.blogspot.my .. aku pon tak sure. macam ada perubahan sket. takpelah. korang try la taip tengok, masuk tak blog tu. ada safety warning lagi ke tak. nanti kabo kat aku ye? ^^

oleh yang demikian... blog winwalkwave ni... em... haih... sayang gak yang ni pon. bhahaha. hey, ni hosting .com ni aku beli, hokaayyyhh. first time ni ada domain .com . eksaited kemaen. ekeke. em em... insyaAllah, aku akan make use of this blog jugak, tapi maaaayybe lebih kepada benda2 ilmiah or akademik or yang bermanfaat la. yang sampah sarap sume aku campak kat blog yang lama tu. hikhik. insyaAllah. tengok camne ye.

terpikir gak nak haplod nota2 aku kat sini. and orang buleh donlod and guna. kalau berguna la. lol. tengoklah camne. masih releven ke idok. hehe.

anyways!

for the time being, ini ialah blogpost yang tunggal kat sini. aku dah pindahkan sume cerita2 yang ditulih kat sini ke blog lama. apa2 hal, roger sini buleh, roger sana better. hehe. insyaAllah aku tak berenti menulih. selagi tak mati, tak cacat anggota tak impaired minda dan jiwa, aku akan share memacam dengan korang selagi buleh. hee.

tenkiu korang, readers, kengkawan, sume2. sebab bagi support from every angle and aspect untuk aku terus merapu. hahaha. jasamu kukenang. ^^

makanya... sila expect more sekepal dua, more menanti mentari, more cerita kawen-kawen, and segala tok nenek yang korang tak kesah pon benornye, ye! xD

thank you!!

No comments:

Post a Comment

Subscribe

Categories

Flickr